BOLTVEZETŐ TANFOLYAM

2015. január 5.

Kereskedő - boltvezető: Saját kisbolt? Valósítsa meg álmát!
Talán már Ön is álmodozott arról, hogy milyen jó volna egy saját  kisbolt, ahol saját maga ura, ahol az elégedett vevők egymás kezébe adják a kilincset,  amely ráadásul tisztes megélhetést biztosít. Ezek a gondolatkísérletek többnyire  megmaradnak az álmodozás szintjén, tett nem követi őket.

Az ember hamar elbizonytalanodik: nincs pénz a megvalósításra, nincsenek meg a megfelelő kereskedelmi ismeretek. Mi segítünk, hogy megvalósíthassa álmát! Iskolánkban sokéves gyakorlati és oktatási tapasztalattal rendelkező szakemberek tanítják a leendő kereskedő – boltvezetőket.  

AZ ÚJ OKJ SZERINTI KERESKEDŐ BOLTVEZETŐ TANFOLYAM  A RÉGI RENDSZERŰ KERESKEDŐ VÁLLALKOZÓ TANFOLYAM HELYÉRE LÉPETT. ÍGY A KERESKEDŐ BOLTV

EZETŐ KÉPZÉS UGYANÚGY FELJOGOSÍT KERESKEDELMI VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRE,  MINT AHOGY A KORÁBBI A KERESKEDŐ VÁLLALKOZÓ VÉGZETTSÉG!

A kereskedő-boltvezető tanfolyam célja:
Célunk, hogy Ön kereskedő-boltvezetőként képes legyen egy kereskedelmi egység működtetésére, képes legyen felmérni vállalkozásának társadalmi, gazdasági környezetét, és alkalmazni tudja a korszerű marketing eszközöket. Ön a kereskedő boltvezető végzettség birtokában képes lesz irányítani, szervezni és ellenőrzni a bolt működését, megszervezni és lebonyolítani a beszerzési, raktározási tevékenységet. A kereskedő-boltvezető megszervezi és lebonyolítja az értékesítést és ellátja a bolt szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat.

Kiknek ajánljuk kereskedő-boltvezető tanfolyamunkat?
Kereskedő-boltvezető tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik kereskedelmi egységben dolgoznak és a jövőben üzletvezetőkké, szeretnének válni, valamint azoknak is akik saját üzletet szeretnének nyitni. A kereskedő, boltvezető munkakör betöltésének és a saját üzlet nyitásának feltétele a kereskedő-boltvezető végzettség megléte.

A kereskedő-boltvezető tanfolyam bizonyítványának jellege:
A tanfolyam államilag elismert középfokú, kereskedő-boltvezető szakkképzettséget tanúsító bizonyítványt ad.

A kereskedő-boltvezető (vállalkozó) képzésben való részvétel feltétele:
Tizedik évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség, vagy 1998/99-es tanév előtt végzetteknek 8. évfolyam elvégzését tanúsító bizonyítvány
ÉS
korábbi vagy jelenleg érvényben lévő OKJ szerinti "Eladó" vagy "Kereskedő" végzettség vagy szakmunkás-. ill. technikus-képesítések vagy kereskedelmi felsőfokú végzettség!!!

Érdekesnek találod? Oszd Meg!
Copyright 2023 Proficit.hu jogi nyilatkozat