Adatkezelési tájékoztató cookie használat vonatkozásában

<ol style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>I.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>Adatkezelő</i></b> <b><i>megnevezése</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <table cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse"> <tbody> <tr> <td style="width: 86px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Cégnév:</b></span></p> </td> <td style="width: 222px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Proficit Kft.</b></span></p> </td> </tr> <tr> <td style="width: 86px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Székhely:</span></p> </td> <td style="width: 222px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">4400 Nyíregyháza, Gerely u. 6.&nbsp;</span></p> </td> </tr> <tr> <td style="width: 86px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Cégjegyzékszám:</span></p> </td> <td style="width: 222px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="-webkit-font-kerning: none;">15-09-073716</span></p> </td> </tr> <tr> <td style="width: 86px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Adószám:</span></p> </td> <td style="width: 222px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="-webkit-font-kerning: none;">14605907-1-15</span></p> </td> </tr> <tr> <td style="width: 86px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Képviseli:</span></p> </td> <td style="width: 222px; height: 14px; border-style: solid; border-color: rgb(0, 0, 0); padding: 4px;" valign="top"> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Dávidáné Krómer Beáta&nbsp;</span></p> </td> </tr> </tbody> </table> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="2" style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>II.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 5px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az adatkezelésekre az alábbi jogszabályok vonatkoznak:</span></p> <ul> <li style="margin: 0px 0px 5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Európai Parlament és a Tanács (Eu) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről, hatályos szövege:&nbsp;</span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 5px 36px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 255); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 255);"> <span style="text-decoration: underline ; font-kerning: none"><a href="https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&amp;from=HU">https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&amp;from=HU</a></span><span style="-webkit-font-kerning: none; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);">&nbsp;</span></p> <ul> <li style="margin: 0px 0px 5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.), hatályos szövege: <a href="https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100112.TV"><span style="-webkit-font-kerning: none; color: rgb(0, 0, 255); -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 255);">https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100112.TV</span></a>&nbsp;</span></li> <li style="margin: 0px 0px 5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény, hatályos szövege: <a href="https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0800048.TV"><span style="-webkit-font-kerning: none; color: rgb(0, 0, 255); -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 255);">https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0800048.TV</span></a>&nbsp;</span></li> <li style="margin: 0px 0px 5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, hatályos szövege: <a href="https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99700155.TV"><span style="-webkit-font-kerning: none; color: rgb(0, 0, 255); -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 255);">https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99700155.TV</span></a>&nbsp;</span></li> </ul> <p style="margin: 0px 0px 0px 36px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="3" style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>III.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>A kezelt adatokra vonatkozó információk</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Adatkezelő által kezelt adatok köre: érintett online azonosítója.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="4" style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>IV.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>A cookie-ról általában</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 36px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(1) A Sütik (cookie-k) &nbsp;rövid adatfájlok, melyeket a meglátogatott honlap helyez el a felhasználó számítógépén. A cookie célja, hogy az adott infokommunikációs, internetes szolgáltatást megkönnyítse, kényelmesebbé tegye. Számos fajtája létezik, de általában két nagy csoportba sorolhatóak. Az egyik az ideiglenes cookie, amelyet a honlap csak egy adott munkamenet során (pl.: egy internetes bankolás biztonsági azonosítása alatt) helyez el a felhasználó eszközén, a másik fajtája az állandó cookie (pl.: egy honlap nyelvi beállítása), amely addig marad a számítógépen, amíg a felhasználó le nem törli azt. Az Európai Bizottság irányelvei alapján cookie-kat [kivéve, ha azok az adott szolgáltatás használatához elengedhetetlenül szükségesek] csak a felhasználó engedélyével lehet a felhasználó eszközén elhelyezni.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(2) A felhasználó hozzájárulását nem igénylő sütik esetében a honlap első látogatása során kell tájékoztatást nyújtani. Nem szükséges, hogy a sütikre vonatkozó tájékoztató teljes szövege megjelenjen a honlapon, elegendő, ha a honlap üzemeltetői röviden összefoglalják a tájékoztatás lényegét, és egy linken keresztül utalnak a teljes körű tájékoztató elérhetőségére.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(3) A hozzájárulást igénylő sütik esetében a tájékoztatás kapcsolódhat a honlap első látogatásához is abban az esetben, ha a sütik alkalmazásával együtt járó adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik. Amennyiben a süti alkalmazására a felhasználó által kifejezetten kért funkció igénybevételéhez kapcsolódóan kerül sor, akkor a tájékoztatás is megjelenhet e funkció igénybevételéhez kapcsolódóan. Ebben az esetben nem szükséges az, hogy a sütikre vonatkozó tájékoztató teljes szövege megjelenjen a honlapon, elegendő egy rövid összefoglaló a tájékoztatás lényegéről, és egy linken keresztül utalás a teljes körű tájékoztató elérhetőségére.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(4) A honlapon a sütik alkalmazásáról a látogatót tájékoztatni kell. Ezen tájékoztatóval az Adatkezelő biztosítja, hogy a látogató a honlap információs társadalommal összefüggő szolgáltatásainak igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy az Adatkezelő mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezel, ideértve az igénybe vevővel közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is.</span></p> <ol start="5" style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>V.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>Alkalmazott cookie-k</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő tájékoztatja felhasználóit, hogy a Weboldala és aloldalai látogatottságának méréséhez és látogatóinak viselkedésének figyeléséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetései eredményességéhez Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programokat használja. A hivatkozott programok a felhasználó számítógépén ún. cookie-kat helyeznek el, melyek felhasználói adatokat gyűjtenek. A weboldalra látogatók (Érintettek) engedélyezik az Adatkezelő részére a Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programok használatát. Egyben hozzájárulnak felhasználó viselkedésük figyeléséhez, követéséhez és a programok által nyújtott minden szolgáltatás igénybe vételéhez az Adatkezelő részére. Mindezek mellett a felhasználónak lehetősége van bármikor a cookie-k adatrögzítését és adattárolást a jövőre vonatkozóan letiltani a lentiek szerint.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Google Analytics, Google Remarketing, AdWords Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programok beállításai és használata teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi hatóság követelményeinek.<br /> A Google tájékoztatása szerint a Google Analytics főleg első féltől származó cookie-k segítségével jelenti a webhelyén létrejött látogatói interakciókat. Ezek a cookie-k csak személyazonosításra alkalmatlan információkat rögzítenek. A böngészők nem osztják meg a saját cookie-kat a domainek között. A cookie-ról további információ található a Google Hirdetés és adatvédelem GYIK-ban.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>V.1.</i><span style="font-kerning: none"><i>Google Analytics:</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 39.6px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő a Google Analytics programot elsősorban statisztikái előállításához használja, többek között méri vele kampányai eredményességét. A program használatával az Adatkezelő főként arról szerez információt, hogy hány látogató kereste fel Weboldalát, és a látogatók mennyi időt töltöttek a Weboldalon. A program felismeri a látogató IP címét, ezért tudja követni, hogy a látogató visszatérő vagy új látogató-e, továbbá követhető, hogy a látogató milyen utat tett meg a Weboldalon és hova lépett be.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="5" style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol start="2"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>V.2.</i><span style="font-kerning: none"><i>Google Remarketing:</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 39.6px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő a Google Remarketing program használatával a Google Analytics megszokott adatai mellett a DoubleClick cookie adatait is gyűjti. A DoubleClick cookie révén lehet használni a remarketing szolgáltatást, amely elsősorban biztosítja azt, hogy a Weboldalra látogatók később szabad Google hirdetési felületeken az Adatkezelő hirdetésével találkozzanak. Az Adatkezelő a Google Remarketing programot igénybe veszi online hirdetéseihez. Az Adatkezelő hirdetéseit külső szolgáltatók–például a Google– is megjelenítik internetes webhelyeken. Az Adatkezelő és külső szolgáltatók, például a Google, saját cookie-kat (például a Google Analytics cookie-jait) és harmadik féltől származó cookie-kat (például a DoubleClick cookie-t) használnak együttesen a felhasználók által a Weboldalon tett korábbi látogatások alapján történő tájékozódásra, illetve a hirdetések optimalizálására és megjelenítésére.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="5" style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol start="3"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>V.3.</i><span style="font-kerning: none"><i>Google AdWords konverziókövetés:</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 39.6px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">A Google AdWords konverziókövetés célja, hogy az Adatkezelő mérni tudja az AdWords hirdetések hatékonyságát. Ezt a felhasználó számítógépén elhelyezett cookie-k segítségével teszi, amely 30 napig létezik, és nem gyűjt személyes adatokat.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="5" style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol start="4"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>V.4.</i><span style="font-kerning: none"><i>Facebook Remarketing</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő a Facebook remarketing pixelét használja a Facebook-hirdetések hatékonyságának növelésére, ún. remarketing lista építése céljából. Így a Weboldal meglátogatása után külső szolgáltató - például a Facebook - internetes webhelyeken hirdetéseket jeleníthet meg. A remarketing listák nem alkalmasak személyazonosításra. A látogató személyes adatait nem tartalmazzák, kizárólag a böngésző szoftvert azonosítják.</span></p> <ol start="5" style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol start="5"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>V.5.</i><span style="font-kerning: none"><i>Cookie-k letiltása</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 39.6px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ha a cookie beállításait szeretné kezelni, vagy letiltani a funkcióról, azt a saját felhasználói számítógépéről megteheti böngészőjében. Ez az opció a böngésző eszköztárától függően található meg a cookie-k/sütik/követési funkciók elhelyezései menüpontban, általában azonban az Eszközök &gt; Beállítások &gt; Adatvédelem beállításai alatt állíthatja be, milyen követési funkciókat engedélyez/tilt le a számítógépén.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Azok a felhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics jelentést készítsen a látogatásukról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményt.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 10px 35.4px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ha le szeretné tiltani az Analytics webes tevékenységét, keresse fel a Google Analytics letiltó oldalát, és telepítse a bővítményt böngészőjéhez. A bővítmény telepítéséről és eltávolításáról további tájékoztatásért tekintse meg az adott böngészőhöz tartozó súgót.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="6" style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>VI.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>Az adatokhoz való hozzáférés és az adatbiztonsági intézkedések</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>VI.1.</i><span style="font-kerning: none"><i>Az adatokhoz való hozzáférés és az adattovábbítás</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Ön által megadott személyes adatokhoz az Adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá a feladataik ellátása érdekében.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Adatkezelő a kezelt személyes adatokat jelen szabályzat mellékletében rögzített alvállalkozóinak továbbítja.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő csak kivételes esetben adja át a személyes adatait más – a mellékletben fel nem sorolt - Adatkezelőknek, állami szerveknek.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; text-indent: 18px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; text-indent: 18px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Így például, amennyiben</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; text-indent: 18px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ul> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az Önt érintő ügyben bírósági eljárás indul, és az eljáró bíróság számára szükséges az Ön személyes adatait tartalmazó iratok átadása,&nbsp;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">a rendőrség megkeresi az Adatkezelőt, és a nyomozáshoz az Ön személyes adatait tartalmazó iratok továbbítását kéri.</span></li> </ul> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="6" style="list-style-type: upper-roman"> <li> <ol start="2"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <i>VI.2.</i><span style="font-kerning: none"><i>Adatbiztonsági intézkedések</i></span></li> </ol> </li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő az Ön által megadott személyes adatokat az Adatkezelő szerverein, illetve adott esetben papír alapú irattárában tárolja.&nbsp; A személyes adatok tárolásához az Adatkezelő más cég szolgáltatását nem veszi igénybe.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Adatkezelő megfelelő intézkedésekkel gondoskodik arról, hogy a személyes adatokat védje többek között a jogosulatlan hozzáférés ellen vagy azok jogosulatlan megváltoztatása ellen. Így például a szerveren tárolt személyes adatokhoz való hozzáférést Adatkezelő naplózza, vagyis mindig ellenőrizhető, ki, mikor, milyen személyes adatokhoz fért hozzá.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="7" style="list-style-type: upper-roman"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <b><i>VII.</i></b><span style="font-kerning: none"><b><i>Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai</i></b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Az Ön hozzáférési jogai</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön, mint jogosult hozzáférhet a személyes adataihoz.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> <span style="font-kerning: none">&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ha azt kéri, hogy az Adatkezelő visszajelzést adjon arra vonatkozóan, hogy kezeli-e a személyes adatait, az Adatkezelő köteles tájékoztatást adni, az alábbiakra vonatkozóan:</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">milyen személyes adatait,</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">milyen jogalapon,</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">milyen adatkezelési cél miatt,</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">milyen forrásból,</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">mennyi ideig kezeli.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 122px; text-align: justify; text-indent: -42.8px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Ön azon joga, hogy visszajelzést kapjon arról, hogy az Adatkezelő kezeli-e (vagy sem) a személyes adatait,</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az Önre vonatkozó személyes adatokra terjed ki;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">nem terjed ki az anonim adatokra;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">nem terjed ki a nem Önre vonatkozó személyes adatokra; és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">magában foglalja az egyértelműen az Önhöz kapcsolható álnevesített adatokat.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő az Ön kérésére hozzáférést és másolatot biztosít a személyes adataihoz. Ha Ön további/ismételt másolatot kér a személyes adatairól, az Adatkezelő ésszerű díjat számíthat fel a kérés teljesítésével összefüggésben felmerülő adminisztratív költségek megfizetésére, mely díjat Ön fog viselni.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="2"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Az Ön helyesbítéshez való joga</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön jogosult a személyes adatai helyesbítésére.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">E joga</span></p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">nem terjed ki az anonim adatokra;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az Önre vonatkozó személyes adatokra terjed ki;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">nem terjed ki a nem Önre vonatkozó személyes adatokra; és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">magában foglalja az egyértelműen Önhöz kapcsolható álnevesített adatokat.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő az Ön kérése alapján megfelelően javítja vagy kiegészíti személyes adatait. Az Adatkezelő az Ön személyes adatainak helyesbítéséről tájékoztatja a személyes adatok címzettjeit (ha vannak ilyenek). Az Adatkezelő azonban nem tájékoztatja a címzetteket a személyes adatok helyesbítéséről, ha a címzettek tájékoztatása lehetetlennek bizonyul vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényelne.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="3"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Törléshez való jog</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Bizonyos feltételek esetén Ön jogosul a személyes adatai törlésére.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az Ön személyes adatait,<b> </b>amennyiben</span></p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az Adatkezelő kezeli e személyes adatokat, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön a személyes adatai törlését kéri, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">a személyes adatok nem szükségesek azon célokra, amelyekre az Adatkezelő a személyes adatokat kezeli.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az Ön személyes adatait, ha</span></p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az Adatkezelő kezeli az Ön személyes adatait, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön a személyes adatai törlését kéri, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön visszavonja a hozzájárulását, amin az adatainak kezelése alapul, és&nbsp;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">nincs más jogalap az Ön adatainak további kezelésére.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az Ön személyes adatait, ha</span></p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az adatkezelés az Adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges, és&nbsp;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön tiltakozik az ellen, hogy az Adatkezelő kezeli a személyes adatait, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az ilyen személyes adatok kezelését megalapozó jogszerű ok nem élvez elsőbbséget az Ön tiltakozásával szemben.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül köteles törölni az Ön személyes adatait, ha</span></p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön a személyes adatai törlését kéri, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az ilyen adatok Adatkezelő általi kezelése nem jogellenes, vagy</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">a törlés kötelező a hatályos törvények értelmében, vagy&nbsp;</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">az Ön adatait az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások vonatkozásában gyűjtik.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő az Ön személyes adatainak törléséről tájékoztatja a személyes adatok címzettjeit (ha vannak ilyenek). Az Adatkezelő azonban nem tájékoztatja a címzetteket a személyes adatok törléséről, ha a címzettek tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényelne.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="4"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Az Ön joga az adatkezelés korlátozásához</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön kérheti a személyes adatai kezelésének korlátozását.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Ön joga a személyes adatai kezelése korlátozásának kérése vonatkozásában</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(a)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>nem terjed ki az anonim adatokra;&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(b)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>a rá vonatkozó személyes adatokra terjed ki;&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(c)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>nem terjed ki a nem Önre vonatkozó személyes adatokra; és</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(d)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>magában foglalja az egyértelműen az Önhöz kapcsolható álnevesített adatokat.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő korlátozza az Ön személyes adatainak kezelését arra az időszakra, amely alatt ellenőrzi az ilyen adatok pontosságát, ha Ön a személyes adatai kezelésének korlátozását kéri és Ön vitatja az ilyen adatok pontosságát.</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő korlátozza az Ön személyes adatainak kezelését, ha Ön olyan adatok kezelésének korlátozását kéri, amelyek kezelése jogellenes, és Ön ellenzi az ilyen adatok törlését.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő korlátozza az Ön személyes adatainak kezelését, ha&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(a)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>Ön a személyes adatai kezelésének korlátozását kéri, és</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(b)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>az Adatkezelőnek már nincs szüksége ezekre az adatokra az adatkezelése céljából, és&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(c)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>Ön az adatait jogi igény előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez igényli.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő korlátozza az Ön személyes adatainak kezelését, ha</span></p> <ol style="list-style-type: lower-alpha"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön tiltakozik az olyan személyes adatai kezelése ellen, amik szükségesek az Adatkezelő jogos érdekei céljából, és</span></li> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön annak visszaigazolására vár, hogy az Ön személyes adatainak az Adatkezelő általi kezelésére van jogszerű ok, amely nem élvez elsőbbséget az Ön tiltakozásával szemben.</span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő az Ön személyes adatai kezelésének korlátozásáról tájékoztatja az ilyen személyes adatok címzettjeit (ha vannak ilyenek). Az Adatkezelő azonban nem tájékoztatja a címzetteket az ilyen korlátozásról, ha a címzettek tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényelne.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ha az Adatkezelő korlátozza az Ön személyes adatainak kezelését, akkor</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(a)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>tárolhatja az ilyen személyes adatokat,</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(b)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>az Ön hozzájárulása alapján kezelheti az ilyen személyes adatokat,</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(c)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>kezelheti a személyes adatokat jogi igényének előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez vagy valamely személy jogainak megvédéséhez.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="5"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Adathordozhatósághoz való joga</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 18px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ön jogosult arra, hogy az Önre vonatkozó, Ön által egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsák anélkül, hogy ez akadályozná (ahol technikailag lehetséges) azt az adatkezelőt, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy szerződés teljesítéséhez szükséges és az adatkezelés automatizált módon történik.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Ön adathordozhatósághoz való joga</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(a)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>nem terjed ki az anonim adatokra;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(b)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>az Önre vonatkozó személyes adatokra terjed ki;&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(c)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>nem terjed ki a nem Önre vonatkozó személyes adatokra; és</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 71.5px; text-align: justify; text-indent: -35.5px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">(d)<span class="Apple-tab-span" style="white-space:pre"> </span>nem terjed ki az egyértelműen álnevesített adatokra.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="6"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Az Ön, mint érintett kérelmének ügyintézési határideje</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő az Önt a fentiek szerint megillető jogosultságokra vonatkozó kérelmekre indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb egy hónapon belül válaszol.</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="7"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>Panasz benyújtásához való jog</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Ha Ön úgy véli, hogy a jogait megsértették, az Adatkezelő azt javasolja, hogy kezdeményezzen egyeztetést az Adatkezelővel közvetlen kapcsolatfelvétel útján. Ha az ilyen egyeztetés nem vezet eredményre vagy ha Ön nem kíván részt venni ilyen tevékenységben, a bírósághoz vagy a NAIH-hoz fordulhat. Bírósági eljárás kezdeményezése esetén dönthet úgy, hogy az eljárást a lakcíme vagy lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt indítja meg.&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">A NAIH kapcsolati adatai a következők: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36 1&nbsp;391 1400; fax: +36 1&nbsp;391 1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; weboldal: www.naih.hu&nbsp;</span></p> <p style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <ol start="8"> <li style="margin: 0px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none"><b>A jelen tájékoztató módosításai</b></span></li> </ol> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0); min-height: 15px;"> &nbsp;</p> <p style="margin: 0px 0px 0px 17.9px; text-align: justify; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: &quot;Times New Roman&quot;; color: rgb(0, 0, 0); -webkit-text-stroke-width: initial; -webkit-text-stroke-color: rgb(0, 0, 0);"> <span style="font-kerning: none">Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a jelen tájékoztatót. Az Adatkezelő adott esetben levélben vagy e-mailben és minden esetben a vonatkozó jogszabályok szerint tájékoztatja az ügyfeleket az ilyen módosításokról.</span></p>
Copyright 2018 Proficit.hu jogi nyilatkozat