Kézápoló és műkörömépítő

Tanfolyam jellege: szakképesítő.

Kézápoló és műkörömépítő OKJ 32 8

Nyilvántartása vételi száma:E-000975/2014/A004

A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, kézápolás, eszközök szakszerű használata, klasszikus- és franciamanikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen, az összes alapvető műkörömkészítési és körömdíszítési technika, henna díszítés.Képzéseink gyakorlat orientáltak!

A képzés időtartama: 350 óra.

A képzés helye:PROFICIT TANODA Nyíregyháza, Epreskert utca 4.

Tantárgyak: 
- anatómia,
- ortopédia,
 
- bőrgyógyászat, 
- kézápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata, 
- Nail-art körömdíszítés,
- munkavédelem,
 
- elsősegély nyújtás, 
- balesetvédelem, 
- vállalkozás ismeretek,

Követelménymodulok:

11489-16 Kézápoló és műkörömépítőszalon kialakítása és működtetése

 11772-16 Szolgáltatást megalapozó anatómiai és élettani ismeretek

 10250-16 Kézápolás

 10251-16 Műkörömépítés

 11773-16 Anyagismeret alkalmazásai

 11774-16 Kézápolás, műkörömépítés szakmai ismeretek

A képzés megkezdésének feltételei:  alapfokú iskolai végzettség

Az órák:

Hetente szombat vagy vasárnap : 09-16 óráig

A tanfolyam ára anyagokkal: 120000 Ft. Az ár tartalmazza a tanulócsomagot,  a manikür szerszámokat és ingyenes füllyukasztó és henna tanfolyamot!

Vizsgadíj: 40000ft

Részletfizetési lehetőség: Jelentkezéskor 20.000 Ft, a képzés első napján 50.000 Ft, 
a következő hónapban 50.000 Ft, a vizsga előtt egy hónappal 40.000 Ft. 

Nézze meg fotógalériánkat kéz és lábápoló műkörömépítő képzésünkről !

Aktuális kedvezményekről, ajándékokról a tájékoztató levelünkben olvashat, melyet postai úton vagy elektronikus levélben juttatunk el Önhöz!

FONTOS! A tanfolyam költsége tartalmazza a jegyzetet, egy 25.000Ft értékű műkörömépítéshez szükséges eszköz és alapanyagcsomagot,  és rozsdamentes acél manikűr készletet. Ezek az eszközök és alapanyagok a hallgató saját tulajdonában maradnak. 

A sikeres vizsgát tett hallgatók államilag elismert, országos érvényű KÉZÁPOLÓ ÉS MŰKÖRÖMÉPÍTŐ szakképesítésről szóló bizonyítványt kapnak. Idegen nyelvű EUROPASS nemzetközi bizonyítvány is igényelhető, amit a vizsgáztató cég állít ki.

Érdeklődni: Tóth Csilla - Telefonszám: 06 20/ 9947-327.

 

Füllyukasztó tanfolyam

Képzésről tanusítvány kapnak.

A képzés időtartama: 6 óra

A képzés helye: Proficit Tanoda, Nyíregyháza, Epreskert út. 4.

A KÉPZÉS INGYENES !!!!

A képzés indulása folyamatos.

A képzésen a Studex fülbelövő rendszereivel dolgozunk, melyek a képzés ideje alatt (később a területi képviselőnél) megvásárolhatóak.  Mindkét rendszerről alább olvasható leírás.

A Studex fülbelövő rendszerek működése rendkívül egyszerűSzinte fájdalommentesen hatolnak át a fülön. A kiváló eszközünknek köszönhetően mindez gyors és higiénikus. A Studex szabadalmaztatott fejlesztése a fülbelövés során teljes egészében steril kezelést garantál.

Studex® System 75™

A Studex System 75 alig érezhető, szinte hangtalan és így gyerekek számára is ideális. Ráadásul az optimális higiénia garantált: A fülbevaló és a rögzítő rész egy egyszer használatos steril kapszulában kerül közvetlenül az eszközbe. A kapszula sem behelyezéskor, sem eltávolításkor nem érintkezik az Ön bőrével, de még a belövést végző szakember sem érinti. A szabadalmaztatott technológia garantálja a különösen gyengéd fülbelövést. Éppen ezért még a fül felső részén található, lapos porcterületen történő belövésre is alkalmas.

STUDEX® PLUS

A STUDEX PLUS System több mint 40 éve bizonyít. A segítségével világszerte már több millió fülbelövés történt. A steril buborékcsomagolás a fülbevaló és a kapocs mellett tartalmaz egy egyszer és egyféleképpen használható tartót a kapocs számára, illetve egy egyszer és egyféleképpen használható adaptert a fülbevaló számára. A fülbelövést végző szakember ezt helyezi szakszerűen az eszközbe. A kapocs tartó, rugalmas védő biztosítja, hogy az eszköz ne érintkezzen a füllel.

Érdeklődni: Dávidáné Krómer Beáta, telefonszám: 06-20-5331877

 

Henna tanfolyam

Képzésről tanusítványt kapnak.

Képzés időtartama: 1 nap

Szakképzett  rendelkező oktató segítségével sajátíthatja el a henna a testfestés tudományát.

Képzés célja:

A henna festés művészete, történet, elkészítése. A test díszítése különféle anyagokkal, a művészi hatás elérése                                                                   .

Érdeklődni:

Tóth Csilla,06-20-9947327 telefonszámon vagy emailben.

Képzés díja: Nálunk végzett hallgatók számára: 10.000 Ft külsősöknek 15.000 Ft.

Az oktatás tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, az óra során felhasznált anyagokat eszközöket. Aki szeretne saját eszközzel, anyaggal rendelkezni azt a tanfolyam ideje alatt megvásárolhatja.

 

Műkörömdíszítő tanfolyam:

 

Diamond Nails Exclusive Díszítő Tanfolyam

Képzésről tanusítványt kapnak.

Képzés időtartama: 6 óra.

Ez az egyedülálló tanfolyam szakít a körömdíszítő tanfolyamok sablonos menetével. A tanfolyam ideje alatt tapasztalhatod, hogy nem tanulóként, hanem alkotóként veszel részt a kurzuson. Az oktatóink célja, hogy a benned lévő kreativitást és technikai ismereteket „puzzle”-ként együtt rakjátok össze és valami szokatlant és egyedit alkossatok.

 

Engedd magad elcsábítani és hagyd, hogy a fantáziád és a díszítőelemek kavalkádja kihozza a legtöbbet belőled! Meg akarjuk mutatni neked, hogy a hagyományos körömdíszítésen felül mire lehetsz még képes, milyen ismeretek birtokában vagy ahhoz, hogy ajándékokat készíts, ékszer kollekciókat alkoss, napi használati tárgyakat díszíts úgy, hogy a környezeted és a szakma is felfigyeljen rád.

 

A Diamond Nails Exclusive Díszítő tanfolyam több témát ölel fel:

Alkalmi díszítések
Ékszerkészítés
Ünnepi díszítések
Extrém hangulat
Valentin nap
Gel Polish technikák

A tanfolyamon tanult technikák sikerességét és a minősítést kizárólag a Diamond Nails termékek használatával érheted el. Szükséged lesz Diamond Nails díszítő, zselés és porcelán ecsetekre, akril festékekre, építő zselékre, porcelán alapanyagokra amit a tanfolyam előtt be tudsz szerezni vagy a helyszínen meg tudsz vásárolni. A tanfolyam anyagszükségletét a tájékoztató lapon tüntetjük fel.

Érdeklődni:

Tóth Csilla,06-20-9947327 telefonszámon vagy emailben.

 

Képzés díja: 10.000.-Ft.

 

jelentkezem most
OKJ azonosító 32 815 01
Képzés időtartama 350 óra
Képzési díj 120 000 Ft
Vizsgadíj 40 000 Ft

Oktatási helyszínek

Nyíregyháza

Oktatások kezdetei

2020. december 29.
2021. február 27.
kfhlsdhj
Copyright 2023 Proficit.hu jogi nyilatkozat